Zdravljenje s PRP (angl. Platelet rich plasma) je novejša metoda, ki se uspešno uporablja za pospeševanje celjenja in drugih regeneracijskih procesov. Naša kri ni sestavljena samo iz tekočine, ampak tudi številnih celic. Ene izmed njih so trombociti, ki so odgovorni za ustavljanje krvavitev in vsebujejo številne rastne faktorje. S centrifugiranjem krvi dosežemo, da so koncentracije teh celic v plazmi, ki jo uporabimo, bistveno večje kot sicer.

Postopek uporabe tako pripravljene plazme se je izkazal kot učinkovit tudi pri vračanju mladostnega videza kože obraza. Ta je namreč izpostavljena številnim zunanjim vplivom (stres, kajenje, sončni žarki), ki povzročajo postopno razgradnjo podkožnih tkiv in s tem izgubo polnosti, napetosti in elastičnosti. Z injiciranjem v problematične regije vzpodbudimo ponovno tvorbo kolagena in s tem koži vrnemo izgubljenje lastnosti.

Pred pričetkom terapije vam medicinska sestra odvzame manjšo količno krvi, ki se s posebnim postopkom obdela in pripravi za uporabo. Kožo obraza pred injiciranjem pripravljene plazme, s površinskim anestetikom omrtvimo in s tem celoten postopek opravimo brez bolečin. Postopek traja približno 30 minut, po posegu pa se lahko pojavi blaga rdečica, ki navadno v nekaj urah zbledi, tako, da se lahko že naslednji dan vrnete običajnim, vsakodnevnim aktivnostim. Učinek je najbolj razviden 4-6 tednov po terapiji. Takrat je priporočljivo postopek ponoviti, saj lahko tako dosežemo, da rezultati vztrajajo več let. Kljub temu je priporočljivo postopek ponoviti enkrat letno.

Cena

Celoten obraz 420 €

* Pri naročilu 3 terapij nudimo 20% popust. Popust velja tudi pri kombiniranem zdravljenjem s Pelleve

Pomladna promocija: PRP in Pelleve obraza – prva terapija 400 eur, naslednje terapije 250 eur

oglejte si še ostale storitve na ceniku