mag. MATEJ DELAKORDA,
dr. med., specialist otorinolaringolog

Diplomiral je na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 2003. Že v času specializacije iz otorinolaringologije je končal podiplomski študij Biomedicine. Leta 2010 je s pohvalo opravil specialistični izpit in se istega leta zaposlil na Oddelku za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo Splošne bolnišnice Celje. Pri svojem delu se največ posveča diagnostiki in kirurškem zdravljenju motenj dihanja med spanjem. Ukvarja se tudi s kirurgijo vratu, še posebej ščitnice, endoskopskimi posegi v nosu in obnosnih votlinah in otorinolaringološkimi operacijami pri otrocih. Obvlada oskrbo poškodb obraza in rekonstrukcijo mehkih tkiv po odstranitvi kožnih malignonov na obrazu in vratu. Redno se udeležuje izobraževanj in izpopolnjevanj doma in tujini. Je član Slovenskega združenja otorinolaringologov.

aaa
aaa
aaa
aaa

ANDREJ FLORJAN,
dr. med., specialist otorinolaringolog

Diplomant Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani. Od leta 2010 je zaposlen Na oddelku za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo Splošne bolnišnice Celje. Specializacijo iz otorinolaringologije je zaključil leta 2016. Njegovo primarno področje dela je kirurgija ušesa ter plastična rekonstruktivna kirurgija obraza. Vsakodnevno opravlja tako ambulantno kot operativno delo na vseh glavnih področjih otorinolaringologije. Redno se udeležuje delavnic doma in v tujini ter tako širi nabor znanj in veščin na področju otorinolaringologije ter plastične kirurgije obraza.

aaa

»Ekipa COE mi je s svojim profesionalnim odnosom, prijaznimi odgovori na vsa vprašanja, natačnim pregledom mojega obraza in poslušanjem mojih želja, nedvomno pomagala premagati moj začetniški strah in zadržke pred pomlajevalnimi estetskimi posegi. Kiruška podkovanost zdravnikov, poznavanje obraza ter predstavitev različnih opcij me je ne samo prepričala, da sem v dobrih v rokah. Veseli me, da je naraven estetski videz, ki kot ženska v zrelejših letih zasledujem, dejansko na voljo na neinvaziven in nežnejši način.« (zadovoljna stranka po PRP)