Pelleve je neinvazivna, nežna, varna in učinkovita, klinično preizkušena metoda za pomlajevanje kože obraza, vratu in dekolteja. Koža tako, brez stranskih učinkov, ponovno postane gladka in napeta, gube pa vidno zmanjšane.

Z uporabo radiofrekvenčne tehnologije dosežemo segrevanje globjih plasti kože brez poškodbe povrhnjice. Toplota stimulira fibroblaste in s tem tvorbo novega kolagena ter elastičnih vlaken. S segrevanjem sprožimo tudi raztezanje kolagenskih in elastinskih vlaken ter odplavljanje medcelične tekočine, koži pa tako povrnemo napetost in gladkost. Rezultat je naravno bolj svež izgled. Postopek je neinvaziven, zaradi česar ga lahko izvajamo tudi na najbolj
občutljivih predelih, kot so področje okoli oči in vrat.

Pelleve je primeren za vse tipe kože, moške in ženske vseh starosti. Rezultati so vidni kmalu po posegu, željen učinek pa lahko pričakujete čez 1 do 3 mesece.

Po postopku se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim aktivnostim, saj med posegom ne pride do krvavitve ali modric. Lahko se pojavi le rahla rdečica, ki kmalu izzveni. Za najboljši rezultat svetujemo 2 ali več ponovitev v razmiku 4 tednov, odvisno od ohlapnosti kože oziroma globine gubic. Kombiniramo ga lahko z drugimi pomlajevalnimi pristopi in tako dosežemo še boljše rezultate.

 

Cena

Pomladna promocija: PRP in Pelleve obraza – prva terapija 400 eur, naslednje terapije 250 eur

Obraz 120 €

Predel okoli oči 60 €

Spodnji del obraza 60 €

Vrat 90 €

Dekolte 100 €

Obraz + vrat 150 €

Vrat + dekolte 140 €

Obraz + vrat + dekolte 190 €

* Pri naročilu najmanj 3 terapij nudimo 20% popust

oglejte si še ostale storitve na ceniku