Živimo v času, ko je ena od osrednjih tem televizijskih oddaj, spletnih portalov, kavarniških debat in naših notranjih monologov zdravo življenje. Razpravljamo o tem, kako zdravo jesti, se čim več gibati, poskrbeti za svoje mentalno zdravje … vedno več pa je govora tudi o tem, kako se zdravo starati.

Že od antičnih časov človeštvo išče eliksir mladosti in načine, kako skriti znake staranja. Z napredki moderne medicine smo podaljšali življenjsko dobo, zdaj pa razvijamo pristope za ohranitev zdravja, vitalnosti in mladostnega videza. Z zdravim načinom življenja lahko upočasnimo proces staranja, ne moremo pa ga ustaviti. Naše telo, predvsem pa obraz, prične kazati znake izgube vitalnosti in mladostnosti, ki ju največkrat povezujemo z zdravim videzom.

Dandanes nam medicina lahko pomaga te znake staranja upočasniti oziroma zakriti in tako doseči mlajši videz. Takšno, upočasnjeno staranje in ohranjanje mladostnega videza postaja tudi pri nas trend. Ponekod celo del osebne higiene.

V našem centru za obrazno estetiko ponujamo postopke, katerih namen je obrazu povrniti polnost, napetost in svežino, saj so ravno ti najizrazitejši kazalci vitalnosti. Načini, s katerimi te rezultate dosegamo, so preverjeni, varni in plod medicinskih dognanj. Našim strankam želimo ponuditi nekoliko drugačen pristop pri obravnavi problematike staranja, kar se odraža že na naši spletni strani. Za vsakega izmed nas je namreč določena obrazna karakteristika lahko moteča, zato se nanjo pri obravnavi posebej osredotočimo, okoli tega pa napravimo načrt postopkov, ki bi vodili do želenega rezultata.

Na voljo imamo široko paleto nekirurških in kirurških postopkov, katerih namen je doseči naraven mladosten videz. Predvsem pri nekirurških postopkih še posebej poudarjamo, da imamo na voljo tudi metode, ki so popolnoma naravne (pomlajevanje z lastno plazmo – PRP ali vzpodbujanje regeneracije z radiofrekvenco), pri tem pa v telo ne vnašamo mediciskih preparatov.

V centru za obrazno estetiko delujeva dva specialista otorinolaringologa, ki imava bogate izkušnje na področju kirurgije obraza ter vratu. Na letnem nivoju opraviva več 100 posegov na obrazu in imava poglobljeno znanje anatomije obraza, kar je velika in dobrodošla prednost pri obravnavi naših strank.

 

ZADOVOLJSTVO? VSEKAKOR.

»Dolgo časa sem si želela poudariti ustnice, vendar me je bilo strah izumetničenega in nenaravnega videza. Po tem, ko sem v živo videla delo zdravnikov na moji znanki, sem se nemudoma tudi sama odločila za tretma. Ustnice so mi preoblikovali izjemno estetsko, v skladu z mojimi potezami obraza in poudarili ravno na pravih mestnih. Ustnice so sedaj ravmo prav polne in poudarjene, ampak na videz popolnoma naravne, kot da so bile vedno moje!«

zadovoljna stranka po korekciji ustnicPREJ


POTEM


PREJ

POTEM


PREJ

POTEM


PREJ

POTEM